ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Νέο: Penny Hellas

Συσκευή που χαράζει το λογότυπό σας σε κέρμα των 5 λεπτών. Για αξιοθέατα, μουσεία, club, συλλόγους, ομάδες...

Μάθετε περισσότερα...

.

  

ΓΕΝΗΤΡΙΕΣ AEROSOL

Aerosol Fire Extinguishing Systems

Η Πυρο*Προστασία ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την FirePro Hellas  A.E.,τον επίσημο διανομέα των συστημάτων FirePro στην Ελλάδα. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η Πυρο*Προστασία θα προσφέρει στους πελάτες της όλα τα συστήματα FirePro στον νομό της Μαγνησίας.

Τα συστήματα FirePro είναι βασισμένα στη τεχνολογία αεροζόλ και συνάδουν με τα διεθνή πρότυπα ISO 15779, NFPA 2010, CEN/TR 15276.

 Τα προϊόντα FirePro κατέχουν πέραν των 70 διεθνών πιστοποιητικών, όπως το UL, ULC, KIWA, BSI, GREEN LABEL, EPA, MCA, RINA, BV, από διεθνή εργαστήρια και οργανισμούς πιστοποίησης, τα οποία επιβεβαιώνουν την αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα τους.

Τα προϊόντα FirePro είναι πιστοποιημένα για κατάσβεση φωτιάς στις κατηγορίες A,B,C και F.  

Η έναρξη της συνεργασίας επισημοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του Γενικού Διευθυντή και ιδρυτή της εταιρείας μας κ. Θωμά Μαλαμίδη, με την κα. Δάφνη Γραμματικού, Chief Operating Officer της «FIREPRO HELLAS A.E.».

Στόχος των δυο εταιρειών που έχουν χρόνια εμπειρία στα συστήματα πυροπροστασίας είναι η άμεση, αποτελεσματική και οικονομική ασφάλεια χώρων με ιδιαίτερο κίνδυνο πυρκαγιάς.

Η συνεργασία ισχυροποιεί περισσότερο τη θέση της  Πυρο*προστασία στον χώρο της Πυρασφάλειας.

http://www.firepro.info/

 
Copyright © 2016 www.pyroprostasia.gr ΛΑΡΙΣΗΣ 261β, ΒΟΛΟΣ - τηλέφωνο: 24210-63331