ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Νέο: Penny Hellas

Συσκευή που χαράζει το λογότυπό σας σε κέρμα των 5 λεπτών. Για αξιοθέατα, μουσεία, club, συλλόγους, ομάδες...

Μάθετε περισσότερα...

.

Η εταιρία μας

Η εταιρία *ΠΥΡΟ*ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ* - ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ ιδρύθηκε το έτος 1998.
 
Βρίσκεται στην πόλη του Βόλου, σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Λαρίσης 261 και προσφέρει τις υπηρεσίες της στον ευαίσθητο χώρο της πυρασφάλειας της πυρανίχνευσης και ασφάλειας καλύπτοντας τις ανάγκες στο νομό Μαγνησίας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.
Αρχικά η εταιρία δραστηριοποιήθηκε στις συντηρήσεις των πυροσβεστήρων χαμηλής πίεσης και το εμπόριο αυτών.
Στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της πυρανίχνευσης - πυρόσβεσης και τα τελευταία 3 χρόνια με συστήματα ασφαλείς και κλειστών κυκλωμάτων.
 
 
Το 2008 η εταιρεία μας προχωράει σε μια επένδυση των 150.000 ευρώ σε ιδιόκτητα κτίρια στα Ανω Λεχώνια Ν.Μαγνησίας και γίνεται το μοναδικό Κέντρο Επανελέγχου Χαμηλής και Υψηλής Πίεσης φιαλών, συγκολλητών και άνευ ραφής καθώς και πεπιεσμένου αέρα για τον νομό Μαγνησίας αλλά και όλης της Κεντρικής Ελλάδος.
 
Από το 2009 στις δραστηριότητες της εταιρείας προστέθηκαν και τα Μ.Α.Π (Μέσα Ατομικής Προστασίας) σε ένα πανέμορφο χώρο, με όλα τα επώνυμα και όχι μόνο είδη προστασίας εργαζομένων.
 
Η μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο της εταιρείας μας είναι η αποκλειστική συνεργασία με την Kidde-Deugra για τα Συστήματα πυρόσβεσης αρμάτων Leopard που επιτεύχθηκε το 2014.
 
Τέλος το 2015 στην γκάμα των προϊόντων προστέθηκαν και τα μηχανήματα δημιουργίας αναμνηστικών σε κέρματα τα γνωστά Penny master - Hellas τα οποία και αντιπροσωπεύουμε για Ελλάδα και Κύπρο.
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το e-shop μας malamidis-safety.gr
Fire & Work Safety malamidis.

 

 

 

 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 .


 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ HOT NEWS

Copyright © 2016 www.pyroprostasia.gr ΛΑΡΙΣΗΣ 261β, ΒΟΛΟΣ - τηλέφωνο: 24210-63331